business

Vilka jobb kan jag göra om jag inte kan gå?

Många drömmer om att jobba hemifrån. Dessutom går arbetsmarknaden helt klart i den riktningen. Allt fler jobbar hemifrån. Men omfattar det även de som lider av någon form av funktionsnedsättning och inte kan gå? Det beror såklart på vilket jobb du har och om det går att jobba hemifrån eller inte, oavsett om du har en funktionsnedsättning eller inte.

Ett jobb hemifrån för personer med funktionsnedsättning

Personer med olika funktionsnedsättningar som inte kan gå kan nu ta kontroll över sin vardag och börja arbeta hemifrån på sina egna villkor. Ett jobb där du inte blir diskriminerad eller behöver känna dig utanför eller eftersatt längre. Något många uppskattar som kanske inte orkar med ett vanligt jobb 8.00-17.00 av olika anledningar.

De flesta arbetsplatser är fortfarande som de var för ganska många år sedan. Men nu finns det en ny lösning på detta: jobba hemifrån for personer med funktionsnedsattning. Att arbeta hemifrån för personer med funktionsnedsättning är inte längre en dröm eller fantasi. Med denna nya metod kan du arbeta från din säng, en rullstol, en soffa eller någon annan plats som passar dig bra.

Varför är distansarbete bra för personer med funktionsnedsättning?

Faktum är att distansarbete har visat sig vara ett mer produktivt tillvägagångssätt för personer med funktionshinder. En del i detta är att du kan arbeta deltid om du inte orkar eller orkar arbeta heltid på en arbetsplats. Utöver detta är resor till och från jobbet plötsligt ett minne blott!

Det sparar både tid och energi för dig som har svårt att ta dig fram i exempelvis lokaltrafiken. Listan över förmåner kan vara väldigt lång.

Vilka är kraven för distansarbete med funktionsnedsättning?

Kraven är att du kan skriva bra engelska då jobbet är att svara på meddelanden från kunder som hör av sig. Du behöver även ha en giltig ID-handling då du behöver verifiera din identitet vid anställningens början.

Utöver detta krävs en dator, surfplatta eller mobiltelefon med internetuppkoppling för att fungera. När det kommer till funktionsnedsättningar är det inget du behöver oroa dig för så länge du uppfyller kraven ovan. Du kan fritt ordna din arbetsyta i hemmet helt utifrån dina behov och önskemål.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett jobb som du kan göra helt hemifrån eller på vilken plats som helst, på din dator, surfplatta eller smartphone. Du kan arbeta när som helst på dygnet, året runt. Vi har öppet hela tiden för både kunder och våra anställda.

Så länge du kan skriva på din dator, mobil eller surfplatta genom att logga in i en webbläsare kan du sköta alla uppgifter eftersom allt arbete är chattbaserat och e-postbaserat hos oss.

Du får din ersättning utbetald en gång i veckan. Det gör att du inte behöver sitta och vänta länge på dina pengar. Intresserad av de distansjobb vi erbjuder? Kolla för mer information och en ansökan här.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *